Informatii Proiect

CENTRUL DE AFACERI IASI este un proiect finantat de Uniunea Europeana prin Programul Operational Regional 2007 – 2013, Axa prioritara 4 – Sprijinirea dezvoltarii mediului de afaceri regional si local, Domeniul Major de Interventie 4.1 – Dezvoltarea durabila a structurilor de sprijinire a afacerilor de importanta regionala si locala. Beneficiarul proiectului este S.C. BURSA MOLDOVEI S.A.

Obiectivul general al proiectului “CONSTRUIRE CENTRU DE AFACERI IASI” se refera la crearea unei structuri locale de sprijinire a afacerilor avand ca scop atragerea investitiilor, revigorarea si dezvoltarea economiilor locale si regionale in Regiunea de Dezvoltare Nord – Est.

Obiectivul specific al proiectului “CONSTRUIRE CENTRU DE AFACERI IASI” reprezinta, infiintarea unui centru de afaceri in vederea atragerii de investitii si crearii de noi locuri de munca la nivelul judetului Iasi, prin crearea unei structuri de sprijinire a afacerilor care va fi dotata si echipata cu cele mai noi tehnologii si materiale de constructii. Structura de sprijinire a afacerilor va fi o cladire cu spatii pentru birouri si parcare la demisol, cu regim de inaltime : D + P + 3E, in care isi vor putea desfasura activitatea aproximativ 48 de IMM-uri.

  • Demisolul cuprinde spatii de parcare pentru un numar de 20 de masini
  • Accesul principal in Centrul de afaceri se face din partea de nord a amplasamentului, printr-un hol cu birou de informare. Din acest hol avem acces la birouri si la nodurile de curculatie verticala.
  • Etajele 1 , 2 si 3 vor gazdui cele 48 de spatii de birouri, suprafetele acestora permitand activitatea a cel putin 3-4 persoane.

Indicatorii de impact pentru monitorizarea gradului de indeplinire a obiectivului general sunt urmatorii:

  • Cresterea cu cel putin 1 a numarului de structuri de spijinire a afacerilor in Regiunea de Dezvoltare Nord – Est pana in anul 2015;
  • Cresterea volumului investitiilor atrase cu cel putin 19.220.620 lei in Regiunea de Dezvoltare Nord – Est pana in anul 2013;
  • Cresterea numarului de locuri de munca in Regiunea de Dezvoltare Nord – Est cu cel putin 101 pana in anul 2013.

LOCALIZAREA CENTRULUI DE AFACERI IASI

Amplasamentul este situat in Judetul Iasi, Municipiul Iasi, Str. Elena Doamna, Nr. 20 – 22.

harta bursa moldovei iasi